HTML

Szkájképeres

Nyújorkról és benne rólam

Friss topikok

  • sracaharminchatodikrol: 264, ha az ember tévesen azt hiszi, hogy a mosógépbe való kártyára kp-vel is fel lehet tölteni pén... (2011.08.02. 04:01) 198
  • sracaharminchatodikrol: @Bazsa_a_filmkritikus: 36. szint. Tkp csak a 34. emelet, mert a földszint az 1-es, és a 13-ik kim... (2011.06.23. 04:30) Legelső

Linkblog

Rendőrös

2011.09.11. 03:29 sracaharminchatodikrol

Megérdemelnek egy posztot, ha már szemben az otthonaikkal, itt az utcán poszolók is segítőkészek.  Tegnap óta folyamatosan állnak két autóval a ház előtt, a kb két három sávos utcát (ami a rekurzív térben végződik) egy sávossá szűkítve, minden furgont, teherautót és buszt átvizsgálva.  Más utcákban is láttam ilyet, úgy tűnik néhol csak a lezárás, a lassítás, a kontrollálhatóság a cél.  Ügyes taktika, holnap meglátjuk, mennyire lesz sikeres.  Rossz időt jósolnak és van egy csomó dolgom itthon, úgyhogy előre szólok, hacsak nem a háznak repül egy, a többi felhőkarcolót akrobatikusan kikerülő valami, nem sok bajom lehet. :)

A legviccesebb rendőrök, akiket eddig láttam egyébként: a zsidó a fotóboltban, kippában rendőrsapka helyett (amúgy teljes felszerelésben) és a távolkeleti csajszi, aki a vállamig sem ért és felszereléssel együtt lehetett vagy negyven kiló. :) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szkajszkeperes.blog.hu/api/trackback/id/tr253217169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása