HTML

Szkájképeres

Nyújorkról és benne rólam

Friss topikok

  • sracaharminchatodikrol: 264, ha az ember tévesen azt hiszi, hogy a mosógépbe való kártyára kp-vel is fel lehet tölteni pén... (2011.08.02. 04:01) 198
  • sracaharminchatodikrol: @Bazsa_a_filmkritikus: 36. szint. Tkp csak a 34. emelet, mert a földszint az 1-es, és a 13-ik kim... (2011.06.23. 04:30) Legelső

Linkblog

A zöld ott középen

2011.06.19. 01:30 sracaharminchatodikrol

Ma (szombaton) voltam a Central Parkban, mondjuk kicsit több, mint az egyharmadáig sikerült felsétálnom.  Volt ott egy erdős rész, ahol úgy lehetett olvasgatni egy padon, mintha az ember egyedül lenne a környéken.  Mindezt New York közepén egy napfényes szombat délutánon.  Nagyon jól meg van csinálva, van rész a sportoknak, a napozáshoz, a biciklizéshez, rengetegen zenélnek, lehet csónakázni és van a közepén egy darab erdő. Tényleg zseniális.

 Ha sikerül, igyekszem majd egy-két képpel is illusztrálni.  Mindig lesz egy, amelyikre továbbiak reményében érdemes kattingatni.  Most direkt az elsőre tettem a linket, de ez nem lesz mindig így. :)

Ha minden utcazenészt lefotóztam volna, még mindig ott kattingatnék és csak a végén jöttem volna rá, hogy felesleges amit csinálok, mert a tök jó kis dallamok, amik betöltik a park zugait, úgysem hallatszanak a képeken.  Videó kamerám meg nincsen :)

Itt tényleg minden van, amit csak el lehet képzelni...  A kínai negyed giccsei ehhez képest sehol sincsenek...

Meg kell becsülni ezt a képet.  Döbbenetes, h az amcsik mennyire nem értik a "csinálna rólam egy fotót?" koncepcióját.  Ok, h nem mondom, h a "Fehér ház legyen a háttérben", na de mégis.  Döbbenetes felvételek majd a washingtonos bejegyzésnél.  Arra ki is fogom tenni a tizennyolcaskarikát, mielőtt szalaimariska megbüntet :)

Ja, ez talán itt éppen Manhatten kellős közepe.  Itt olvasgattam egy csomót egy mókus és néhány madár társaságában, akiket csak azért küldtek, h ne mondhassa senki, itt még a madár sem jár.  (Ezúton is ellnézést kérek az álamfőtől h a h-t használom hoggy helyet.)

Ez meg a Broadway, ahol valami bolhapiac-szerű izé volt.  Hazafelé kinéztem magamnak a MoMA-t (Museum of Modert Art), ezen a hétvégén az jön.  Előbb persze a washingtoni beszámoló.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szkajszkeperes.blog.hu/api/trackback/id/tr882996472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása